Camper & caravan schade

Schade aan camper of caravan is al vervelend genoeg.
Onze vestigingen staan 24/7 voor u klaar, helpen u graag bij het invullen van uw schadeformulier of bij het verhalen van de schade op de tegenpartij als u WA verzekerd bent en zelf de schade niet hebt veroorzaakt. Ook kleinere schades repareren wij eenvoudig met de nieuwste technieken. Hierdoor bespaart u kosten. Kortom wij bieden u services waar u niet om heen kunt. Autoherstel Zuid is een Focwa erkend camper & caravan schadehersteller die repareert vertrouwd, vakkundig en snel.

Alle soorten schade

Heeft u weleens een kleine schade aan uw camper of caravan gehad tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen of wellicht een andere oorzaak? Wij zijn in staat om alle onderstaande schades vakkundig en onzichtbaar te repararen. Schade ontstaan door:

- vandalisme        - hagelbui
- storm                 - wateroverlast
- inbraak              - aanrijding
- vochtschade      - brand
- diefstal 

Geprofileerde wand/dak reparatie

Waarom een gehele zijkant van een camper of caravan vervangen, enkel vanwege een kleine deuk of krasdeuk? Wij hebben de juiste techniek en vakreparateurs in dienst om geprofileerde wanden en daken onzichtbaar te repareren of herstellen! Door gebruik van de juiste apparatuur en vakbekwame medewerkers zijn wij in staat om iedere schade te herstellen. Vertrouwd, vakkundig en snel.


Benieuwd wat wij voor uw camper of caravan kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een offerte.